Zakelijk portret op locatie

Bij een fotoshoot op locatie neem ik een studio uitrusting mee. Ter plekke kan ik dan een professionele studio creëren waar iedereen op zijn of haar beurt naar toe kan komen. Daarbij kiezen we van te voren of de foto’s gemaakt zullen worden met een witte of een zwarte achtergrond, óf op een geschikte locatie binnen of buiten. Als ik binnen ga fotograferen heb ik een ruimte van ongeveer 4x5 m nodig.

Net als in de studio in Hoofddorp maken we eerst wat beter kennis met elkaar, zodat je je wat beter op het gemak voelt. Want eigenlijk vindt iedereen het toch wel een beetje spannend om zo ‘op commando’ voor de lens te staan. Natuurlijk help ik je daarbij en zullen we samen de foto’s tussendoor bekijken, zodat je kunt zien hoe je overkomt op de foto. We hebben per persoon ongeveer 30 minuten nodig voor de fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot zal ik de foto’s direct aan jullie laten zien en kan iedereen de meest aansprekende foto uitkiezen. Per persoon is 1 geretoucheerde foto bij de prijs inbegrepen. Kan je moeilijk kiezen, of wil je misschien een extra foto voor een ander doel, dan kan dat ook, extra foto’s kosten € 22,50 ex btw.
De gekozen foto’s zal ik bewerken en dan via WeTransfer in hoge resolutie naar jullie sturen.

Je kunt een fotoshoot op locatie boeken voor 4 uur of  voor 8 uur waarbij ik dan respectievelijk maximaal 8 en 15 mensen kan fotograferen. Bij een fotoshoot van 4 uur zijn extra personen welkom, na overleg vooraf. Reken er dan op dat ik 40 minuten langer blijf en dat er voor elke persoon € 90,- (ex btw) berekend wordt.