Wat een superleuke fotoshoot heb ik gehad bij Monique: Zij is erg professioneel, enthousiast en ze heeft echt plezier in haar werk. Ook had ze geduld met mijn perfectionisme en kwam ze met tips met kledingstukken waardoor de perfecte foto’s voor onder andere mijn pagina op Linkedin zijn gemaakt. Top Monique dank je wel!

Colinda Stelp

Op de foto gezet worden is niet zomaar wat! Best een beetje spannend, een leuk gesprek vooraf en tijdens de shoot zorgen ervoor dat je er geweldig goed bij staat! Ik ben tevreden en raad iedereen aan een afspraak te maken bij Monique!

Jolanda de Heiden

Au Pair Exclsusive

Monique is zeer professioneel maar bovenal ook zeer vriendelijk en plezierig om mee te werken. Echt een aanrader voor een ieder die een portret (zakelijk of privé) wil laten maken.

Michel van Goor

Bouw State Obligatiefondsen

Kordaat advies over kleding, opstelling en achtergronden t.b.v. de opdracht (professioneel gebruik)
Daarbij snel resultaat, zowel de shoot op twee locaties alsook de bewerking en oplevering van de foto’s nam weinig tijd in beslag.

Aart van der Dussen

Adjust2

Ik voel me nooit zo op mijn gemak als ik gefotografeerd word en al helemaal niet als ik er voor moet ‘gaan zitten’. Maar Monique stelt je helemaal op je gemak met een praatje en een kopje koffie en voor je het weet sta je op de foto. Blij met het resultaat!

Reinout Kool

Green Multimedia